Domates ve Kuskonmazli Firinlanmis Tavuk Gogsu


Malzemeler

1 Iri cok iyi kalite tavuk gogusu (organik olursa en iyisi)
9 Adet kuskonmaz sapi
6 Adet cherry domates
2 Adet taze biberiyenin yapraklari
1 tutam deniz tuzu
1 tutam karabiber
Zeytinyagi
Beyaz sarap
Balsamik sirke

Firini onceden 200C'de isitin. Bir kabin icinde tavuk gogsunu derisi ile birlikte koyun. Icine ince uzun dogradiginiz kurkonmazlari, kabugu soyulmus cherry domatesleri ve biberiyenin yapraklarini ekleyin. Deniz tuzu, karabiber ve beyaz sarabi da ekleyerek hepsini iyice karistirin. Firina koyacaginiz kaba alin ve firinin orta rafinda 25 - 30 dakika pisirin. Istediginiz renge geldikten sonra uzerinde balzamik sirke ekleyerek servis yapin.

Afiyet olsun

Orjinal Tarif Icin:  http://www.jamieoliver.com/recipes/chicken-recipes/roasted-chicken-breast-with-cherry-tomatoes-and-asparagus

1 yorum:

  1. Tariflerinize bayiliyorum gercekten:) salata tarifleri verebilirseniz biraz da cesitli cesitli cok mutlu ederseniz.
    sevgiler opucukler.

    YanıtlaSil