4
Kisilik
1
Demet taze sogan
1
Demet kirmizi turp
1
Havuc
1
Bas parmak buyuklugunde taze zencefil
½
Demet taze nane
½
Demet taze feslegen
1-2
Yemek kasigi sizma zeytinyagi
1-2
Yesil limon suyu (Lime)
Deniz
tuzu
Havucun
ve zencefilin kabuklarini soyun. Nane ve
feslegeni yapraklarini kullanmak
uzere saplarindan ayirin.
Rendenin/mikeserin en iri delikli
parcasini kullanarak, tum malzemeyi en yuksek devirle (2. devir)
rendeleyin. Servis tabagina alin. Sizma zeytinyagini ve limon suyunu
ekleyerek iyice karistirin. Deniz tuzu ve karabiberi de ilave edin.
Servis ederken uzerine 20 gr kadar tuzsuz fistigini
dograyarak/ufalayarak serpin.
Afiyet
olsun
Orjinal tarif icin: http://www.jamieoliver.com/recipes/beef-recipes/thai-crunch-salad
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder